Фирма ФЛУИД СВ ЕООД е специализирана в изработването и търговията на окомплектовани хидравлични маркучи за високо и ниско налягане, индустриални маркучи и специални маркучи.

Предлаганите от нас изделия са с материали производство на реномирани фирми от Италия, Германия, Испания и други страни от ЕС. Всички изделия са съобразени с нормите на ЕС.

Складовата база и цехът за кербоване на маркучи на фирмата се намират в гр. Разград, бул. Априлско въстание 47, на територията на Русенски университет „Ангел Кънчев“ – филиал Разград.

Предлагаме богата гама хидравлични маркучи, индустриални маркучи, маркучи за климатици, както и накрайници за хидравлични маркучи, INTERLOK накрайници за хидравлични маркучи, накрайници за климатици, накрайници за паро и водоструйни машини, фланци ( SFL / SFS ), бързо сменни съединения, скоби, кранове, уплътнителни елементи, манометри и др.

Наша основна цел е да задоволим изискванията на клиентите ни за бързо и качествено обслужване. ФЛУИД СВ ЕООД работи с утвърдени марки в света на хидравликата.
Постоянен контрол на постъпващите в склада материали и стоки осигурява отлично качество и високо ниво на прецизност. Целта ни е винаги да сме на разположение и в случай на нужда да предложим нашия опит и заедно да намерим решение на техническите проблеми.